Prison Break Sequel (2017)

Prison Break Sequel îl prezintă pe Michael Scofield (interpretat tot de seducătorul Wentworth Miller) care încă se află în viață într-o închisoare din Yemeni. Lincoln (Dominic Purcell), aflând că fratele său încă trăiește, încearcă să îl scoată din închisoare alături de Sara (Sarah Wayne Callies).

În funcţie de vârsta pe care o aveţi, Prison Break s-ar putea să fi fost primul serial care v-a creat dependenţă. Si unul dintre primele seriale moderne care au fost preluate de posturi de televiziune autohtone. Prin urmare, decizia de „a-l scoate de la naftalină” nu ar trebui să ne surprindă, mai ales după ce statisticile au demonstrat că „Prison Break”.

Este unul dintre serialele preferate ale abonaţilor la Netflix. S-a aflat pe primul loc la capitolul seriale complet urmărite într-un timp incredibil de scurt. Merită menţionat că review-urile serialului, la momentul lansării, au fost împărţite. Primele două sezoane fiind lăudate de critici, în timp ce ultimele două nu au mai fost capabile să genereze acelaşi entuziasm.


Regia: Paul Scheuring
Actori: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies
An: 2017
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 8.3


Prison Break Sequel SEZONUL 5 Online Subtitrat:

S05E01

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09