Elliot the Littlest Reindeer (2018)

Cand unul dintre renii lui Mos Craciun din animatia Elliot the Littlest Reindeer online subtitrat anunta brusc ca se pensioneaza, e nevoie urgenta sa i se gaseasca un inlocuitor! Desi e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai buna, e ferm hotarat sa dovedeasca lumii intregi ca el e “renul” care trebuie sa faca parte din echipa Mosului.

Asadar, Elliot si Hazel din animatia Elliot: O poveste de Craciun online subtitrat, o pornesc inspre Polul Nord, ca sa participe la probele din concurs, dar Hazel afla ca un mare dezastru pune in pericol Craciunul asa cum il stim cu totii. Dar asta nu e singura nenorocire, caci, intre timp, la ferma, o doamna diabolica pune in pericol vietile prietenilor lor.

Iata cum Elliot e pus in fata celei mai dificile alegeri din viata unui calut ambitios, dar inimos. Sa-si salveze prietenii in Elliot the Littlest Reindeer, sau sa-si implineasca visul, si sa salveze Craciunul. Dar poate ca alegerea lui o sa fie mai simpla, fiindca, pana la urma, cei care indraznesc sa aiba visuri marete, isi gasesc si forta sa le faca sa devina realitate.


Titlu Romania: Elliot: O poveste de Craciun
Regia: Jennifer Westcott
Actori: Morena Baccarin, Josh Hutcherson, John Cleese
An: 2018
Gen: Animatie, Craciun, Familie
IMDB: 5.0


Elliot the Littlest Reindeer (2018) Online Subtitrat