Air Strike (2018)

1940, Chongqing. In plin Razboi Mondial in filmul Air Strike online subtitrat, cinci chinezi lupta cu toate puterile lor pentru a proteja o masinarie militara deosebit de importanta de raidurile Fortelor Aeriene Japoneze.

In 1939, in timpul celui de-al doilea razboi japonez, acesta a legat impreuna trei principii:

  1. Comandantul fortelor aeriene americane Jack Johnson (Bruce Willis), care instruieste pilotii chinezi Lei Tao (Nicholas Tse), Minxun (Song Seung-heon) Ting (William Chan) si multi altii, pentru a preveni raidurile aeriene japoneze (dintre care 268 intre 1938 si 1943)
  2. Civilii din Chongqing incearca sa traiasca o aparenta a vietii, in ciuda atacurilor repetate, cu un concurs Mahjong fiind organizat intr-o ceainarie detinuta de unchiul Cui (Fan Wei)
  3. Si fostul pilot, Xue Gangtou (Liu Ye), insarcinat cu preluarea unui camion care transporta cutii pretioase si misterioase la o baza militara si care, pe drum, preia un om de stiinta (Wu Gang) avand doi porci dintr-o rasa mai reproductiva. Reproducand mai repede poate fi cheia in lupta impotriva foametei cu o asistenta medicala (Ma Su) care aduce orfani la o scoala, precum si un strain (Geng Le).

Regia: Xiao Feng
Actori: Ye Liu, Bruce Willis, Seung-heon Song
An: 2018
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 3.3